• Ponedeljak - Petak 8.00 - 16.00h | Subota do 14h | Nedelja ZATVORENO

Feros DOO

Žitkovački put bb

Poslovni Centar Niš

T.P.O. bb (Mramorski put)

Poslovni Centar Kruševac

Bruski put bb
Dežurni telefon (018)804-852

O nama

O nama

Decembra 1992. godine u Aleksincu je osnovano porodično privatno preduzeće Feros, sa osnovnom delatnošću – promet, prerada i proizvodnja robe iz oblasti crne metalurgije.

Osnivač firme, Siniša Ristić u novi početak kreće u najtežim privrednim momentima, ali upornost iskustvo i dobro postavljeni ciljevi već 1996. godine svrstavaju Feros u 100 najuspešnijih preduzeća u tadašnjoj Saveznoj Republici Jugoslaviji.

Postignuti uspeh i vrlo zapaženi rezultati nisu došli „preko noći“. Korak po korak, rukovodstvo firme, na čelu sa osnivačem Sinišom, krčilo je put ka razvoju  i za tri decenije poštenog i mudrog rada i nesebičnog zalaganja stvoren je Feros kakav vidite danas.  Ulagali smo u objekte, postrojenja i opremu , kako bismo mogli na najbolji način da odgovorimo svim zahtevima savremenog tržišta, pa tako sada posedujemo dve CNC plazme, nekoliko presa i makaza za sečenje lima, preko 10 viljuškara, 5 kranova i  nekoliko hala za skladištenje robe,  površine preko 7000 m2.

Sa rastom obima posla, javila se i potreba za novim lokacijama, pa tako 2010. godine otvaramo Poslovni centar u Kruševcu, a 2011. godine i u Nišu, sa skladišnim prostorom od dodatnih 10.000m2 .

Danas, nakon skoro 30 godina poslovanja, preko 3000 zadovoljnih kupaca, 50 zaposlenih i godišnjom prodajom preko 35.000 tona čelika, Feros se i dalje svrstava u red najuspešnijih preduzeća u širem regionu.

Hi, How Can We Help You?